Distansodlaren

Jag heter Ida, jag bor i lägenhet i stan och odlar i trädgården vid huset på Gotland. Här berättar jag om att distansodla – konsten att odla där du inte har din vardag.
Häng med under odlingsåret!

📷 Följ på Instagram 📗 Min bok om distansodling 👋 Kontakt

I år har jag utökat odlingarna med två stora land och det märks nu när skörden ska packas med hem. Tillsammans med fem människor och deras övriga packning… Skörden pågick till sent igår kväll och det var oklart in i det sista hur mycket som skulle få plats. Det som klarar sig får stå kvar i landen till september när vi kommer tillbaks.

• Kål: Svartkål Nero di Toscana, grönkål Westerlandse winter, spetskål Kalibos (röd) och Cuor di Bue (vit), broccoli Calabrese.

• Lök: schalotten Longor, silverlök Musona, rosa lök Keravel, vitlök Ivan och salladslök Idun.

• Bönor: Vaxböna Helios, brytböna Saxa och Marona, purpurstörböna Blauhilde.

• Potatis Connect och Cherie.

• Zuccini: Gold Rush och Zuboda

• Gurka: Crystal apple och Monika.

• Tomat: Principe Borghese och Country Taste.

Relaterade inlägg

Odla purjolök

Purjolöken har fått komma ut i landet. Redan i februari sattes fröna inomhus....

Dags för morötter

Jag har aldrig riktigt lyckats med morötter. I år är det dags! Tidigare har j...

← Visa fler inlägg